Wednesday , 24 July 2019

PIKAT E KALIMIT KUFITAR ME MALIN E ZI

Kalimet aktuale kufitare që lidhin Shqipërinë me Malin e Zi nuk ajnë në gjendje të përballojnë qarkullimin gjithnjë e në rritje në mes dy vendeve, sidomos në kalimin Sukubinë –Muriqan, prandaj hapja e pikave të reaj në këtë zonë, qoftë edhe sezonale,është diçka e domosdoshme, sidomos për zhvillimin e turizimit. Banorët e Shtojit, Shënkollit dhe Krajës, janë shumë të interesuar për hapjen e pikave të tilla janë shumë të dobishme për zonën.Medina Cura nga shoqata “Kraja” thotë se hapja e kalimit Skje-Zogaj, do ta nxirrte këtë zonë nga izolimi si dhe do ta bënt më lehtë të aksesueshme për turistët….

Hapja e pikave të kalimit kufitar në zonën e Krajës dhe në kufi lumin Buna janë prioritete të qeverisë së Shqipërisë. Ku ka qenë vetë kryeministri Rama që ka premtuar angazhimin e tij në këtë drejtim.

Lexoni dhe kete

TE DIELEN ZGJEDHJET NE KOMUNEN E ULQINIT

Të dielen e katër shkurtit në Komunen e Ulqinit zhvillohen zgjedhjet lokale. Të drejtë vote …