Wednesday , 26 June 2019

PIKAT KUFITARE, PROBLEM PER TURIZMIN

Nderkohe qe sezoni turistik eshte ne prag dhe rreth 80% te kapaciteteve turistike ne rajonin e Shkodres jane te prenotuara. Nga ana tjeter problemet jane ne pikat kufitare ne hyrje dhe dalje. Sokol Hoxha kryetar i Shoqates se Turizmit ne Shkoder shprehet se pavaresisht perpjekjeve te policive kufitare lehtesimi i levizjeve per turistet e sidomos grupet e organizuara duhet te behet marrveshje mes dy qeverive.

Sa me pak polici neper rruge aq me te sigurte ndjehen turistet e huaj sqaron Sokol Hoxha i Shoqates se Turizmit.

Muzete, Kalaja e Shkoderes, shtepite karakteristike, alpet dhe bregdeti jane atraksionet kryesore turistike ne Shkoder. Ndersa operatoret turistik shprehen se nga viti ne vit vizitueshmeria eshte ne rritje.

Lexoni dhe kete

DORËHIQET DREJTORI I BURGUT TË REÇIT

Ndryshime në burgun e Reçit në Malësi të Madhe. Kështu, drejtori i këtij burgu, Gëzim …