Saturday , 20 January 2018

PIKTORJA KOSTANDINA LUCA, HAP EKSPOZITEN NE LEZHE

Nxënësja e shkolles “Gjovalin Gjadri” Kostandina Luca është prezantuar me një ekspozite pikture të hapur në qendren kultuore të fëmijeve në Lezhë. Janë plot 30 punime të ndryshme të 14-vjeçare që janë ekspozuar, duke tërhequr vemendjen e shumë e shumë të pranishmeve.

Drejtori i Arsimit në Lezhë Bardhok Pulaj dhe piktori Ardian Marashi u shprehen se piktorja e re Kostandina Luca është mjaft premtuese për të ardhmen, ndaj dhe nxënës të tjere duhet të ndjekin këtë shembull.

Duke ju referuar moshes që ka piktorja Kostandina Luca e kosideron hapjen e kësaj ekspozite një arritje për të. Ky është prezantimi i dytë i piktores Kostandina Luca, pasi më parë ajo ishte prezantuar përmes një ekspozite në shkollen “Gjovalin Gjadri”.

Lexoni dhe kete

LEZHA BEHET GATI PER TE PERKUJTUAR 550-VJETORIN E VDEKJES SE SKENDERBEUT

Lezha është bërë gati për të përkujtuar 550-vjetorin e vdekjes së heroit tonë kombëtar Gjergj …