Breaking News

PIKTURA PER SHTEPINE E TE MOSHUARVE SHKODER

Me rastin e rikonstruksionit të ambjentit të “shtëpisë së të moshuarve” në Shkodër, nxënësit e shkollës artistike “Prenkë Jakova”, kanë zhvilluar një aktivitet sensibilizues pranë kësaj shtëpi. Një grup prej 15 nxënësish paraqitën disa piktura të tyre për të sensibilizuar nëpërmjet artit të tyre. Ishin 25 piktura të realizuara në akrilik, që iu dhuruan azilit.

Ndërsa, drejtori i “shtëpisë së të moshuarve Shkodër”, Edmond Emini, vlerësoi këtë aktivitet të nxënësve të shkollës “Prenkë Jakova”.

Prej kohësh në këtë shtëpi të moshuarve në Shkodër kanë nisur punimet për ti ofruar kushte apo shërbimet të reja këtyre përsonave.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NIS MBJELLJA E 5 MIJE PEMEVE NE KODREN E KALASE

Fenomeni eroziv me rrëshqitje dherash e guresh është kthyer në shqetësim në kodren pranë kalasë …