Friday , 18 September 2020

PITER PAN THYEN GJITHA REKORDET E SHIKUESHMERISE

Entuziazmi I fëmijëvë pas shfaqjes Piter Pan është shumë I madh, ata nuk përmbahen për të takuar herojt e tyre të përrallave. Për rreth 30 minuta skena mbushet plot me fëmiëjt të cilët panë shfaqjen “Piter Pan” në Teatrin Migjeni.

Se sa u ka pëlyer shfaqja dhe cilët janë herojt e tyre tregojnë vetë fëmijët të cilët me plot entuziaëm dëshirojnë ta shohin sërish shfaqjen.

Piter Pan është shfaqja për fëmijë e cila deri tani ka thyer gjitha rekordet e shikueshmëris, fëmijë nga gjitha shkollat e Shkodrës në mënyrë të organizuar kanë parë shfaqjen e cila do jepet edhe gjatë ditëve në vazhdim, kjo wshtw java e dytw qw teatri “Migjeni” mbushet plotw me fwmijw, një tregues se sa shumë nevojë ka qyteti I Shkodrës për shfaqje për fëmijë.

Lexoni dhe kete

“Aaa KUSH ASHT N’DERË” MBYLLET ME SUKSES

“Aaa kush asht n’derë” erdhi për publikun shkodran edhe mbrëmjen e së enjtes, i cili …