Thursday , 21 February 2019

PLAN VEPRIMI PER PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TE KULLIMIT

Bashkia Shkoder eshte e para ne vendin tone qe ka nje Plan Veprimi per Permiresimin e Sherbimit te Kullimit. Se fundmi, Keshilli Bashkiak ka miratuar edhe nje instrument te rendesishem per implementimin e tij, siç eshte Rregullorja e ketij shërbimi. Per kete, eksperti i Qendres per Zhvillimin e Qendrueshem dhe te Integruar Fatlum Nurja dhe nnkryetari i Bashkise Shkoder Arben Gjuraj, zhvilluan nje takim me perfaqesues te mediave ne Shkoder.

Nga ana tjeter, n/kryetari i Bashkise Shkoder, Arben Gjuraj, tha se plani na jep  mundesine qe prane donatoreve te kerkojme investime per kete sektor.

Me heret eshte zhvilluar edhe nje takim me vezhguesit ne territor, qe u njohen me Planin por edhe Rregulloren e ketij sherbimi. Projekti i LevizAlbania, implementuar nga ISDC, ka asistuar Bashkine e Shkodres per te hartuar Planin e Veprimit per Permiresimin e Sherbimit te Kullimit.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …