Wednesday , 20 June 2018

PLAN ZHVILLIMI TE KOMUNITETIT ROM DHE EGJIPTIAN

Ne kuader te projektit “Fuqizimi Ekonomik dhe Social i Romeve dhe Egjiptianeve – nxitje per perfshirjen sociale” , Bashkia Shkoder organizoi nje takim per te prezantuar planin e zhvillimit te komunitetit rom dhe egjiptian ne Bashkine Shkoder. Takimi per projektin e financuar nga BE u zhvillua ne sallen e Keshillit Bashkiak Shkoder. E pranishme ishte edhe kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi qe tha se jemi perpjekur nepermjet nje plan zhvillimi per zgjidhjen e problematikave te ketij komuniteti.

Ky dokument synohet te dergohet per miratim ne mbledhjen e Keshillit Bashkiak Shkoder. Nderkohe, perpara kesaj faze, Bashkia Shkoder synon konsultimin e gjere te dokumentit me te gjithe aktoret e interesit publik dhe jo-publik, me qellim qe te sigurohet qe dokumenti i planit eshte i qarte dhe i plote dhe dokumenti te permbush pritshmerite dhe te adresoje nevojat reale te dy komuniteteve.

Lexoni dhe kete

SIGURIA NE ZONAT TURISTIKE GJATE SEZONIT TE VERES

Për të menaxhuar sigurinë në zonat turistike, Policia e Shkodrës ka angazhuar 131 punonjës policie …