Monday , 20 September 2021

PLANI I BASHKISE SHKODER PER MBAREVAJTJEN E PEDONALES

Levizja e automjeteve, jashte orareve te caktuara, gjate pedonales kryesore ne qytetin e Shkodres vijon te jete nje shqetesim kryesor per qytetaret, te cilet duhet te tregohen te kujdesshem gjate levizjes se tyre. E pyetur per nje problematike te tille, kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi, e pranon nje problematike te tille dhe thote se ka nje bashkepunim me bizneset e kesaj zone per mbarevajtjen e pedonales.

Kryebashkiakja Ademi theksoi se kundra-vajtje ka edhe ne rruget e tjera te qytetit dhe jo vetem ne pedonalen e qytetit, nderkohe qe pohoi se ka pasur bashkepunim me policine e shtetit per levizjet kundra-vajtje te automjeteve.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NE RADHE PER TE PAGUAR ENERGJINE ELEKTRIKE

Pagesa e faturavë të energjisë elektrike është kthyer në sfidë për qytetaret në Lezhë. Prej …