Monday , 26 February 2018

PLANI RREGULLUES PER VELIPOJEN

Ish Komuna Velipoje ka miratuar nje plane strategjik zhvillimi. Ndersa nga ana e Bashkise se Shkodres eshte njohur me kete document. Kryetarja e Bashkise Shkoder sqaron se ne kemi ne dispozicion nje draft I cili nuk eshte I perfunduar.

Nga ana tjeter mesohet se ish-komuna Velipoje ka nje borxh prej 90 milion lekesh te vjetra kompanise italiane te kontraktuar per hartimin e planit vendor. Nje borxh I cili tashme eshte transferuar Bashkise se Shkodres.

Lexoni dhe kete

FLUKS PACIENTESH NE URGJENCE GJATE MUAJIT SHKURT

Muaj shkurt ka sjellë fluks pacientesh në urgjencen e Spitalit rajonal të Lezhës.Mbi 80 përsona …