PLANI I VEPRIMIT PER BARAZINE GJINORE 2018-2020

Nje takim konsultues eshte organizuar kete te marte ne bibloteken “Marin Barleti” te qytetit te Shkodres. Nje takim qe kishin ne fokus draft-planin e veprimit per barazine gjinore 2018-2020. E pranishme ne kete takim ishte edhe kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi, qe tregoi pikat kryesore ku do te mbeshtetet Bashkia Shkoder ne kete plan veprimi.

Plani i veprimit per barazine gjinore eshte nje mjet i rendesishem i zbatimit ne praktike te angazhimeve publike te ndermarra nga Bashkia Shkoder ne lidhje me parimet e barazise, planifikimit dhe zbatimit te nevojave dhe te drejtave te grave dhe burrave. Ky plan u pergatit si hap i pare i zbatimit ne praktike te Kartes Europiane per Barazi te burrave dhe grave ne jeten vendore.

Lexoni dhe kete

RENDOHET SITUATA NE ZONAT E PERMBYTURA TE NENSHKODRES

Në territorin e Bashkisë Shkodër vazhdojnë reshjet e shiut. Si rrjedhojë, situata e përmbytjeve vazhdon të …