PLAZHI I TALES, BREGDETI KU MUND TE PUSHOSH LIRE

Kushtet dhe organizimi jane maksimale, por ne bregdetin e Tales ne Lezhe cmimet jane shume te favorshme. Kjo ka bere qe shume pushues e vizitore te zgjedhin ketge zone turistike per pushimet verore. Ne Tale mund te pushosh me pak leke edhe pse sherbimet jane te njejta me ato te zona te tjera turistike edhe shume te njohura. Pushuesit tregojne sesa kushton dita e tyre ne kete bregdet dhe se ndjehen shume te kenaqur.

Operatoret turistike thone se kane aplikuar cmime krejt te favorshme dhe se per kete ka nje interes ne rritje te pushuesve e vizitoreve.

Vetem gjate 2 viteve te fundit pushuesit ne Tale te Lezhes jane dyfishuar, ndersa tashme ka nisur te funksionoje edhe hoteleria, e kjo ben qe numri te vije serish ne rritje.

Lexoni dhe kete

BASHKIA LEZHE NIS RIKONSTRUKSIONIN E RRUGES SE PIRAJVE

Ne fshatin Piraj te Lezhes rruga ishte bere thuajse e pakalueshme. Pluhuri veres, balta dhe …