Breaking News

“PO GRABITEN TOKAT E MALESOREVE NE KELMEND”

Leja e shfrytezimit te HEC-it ne Selce – Tamare te Njesise Administrative Kelmend nuk eshte pritur mire nga kreu i PD Malesi e Madhe, Anton Kokaj.

Sipas tij, qeverisja e Rilindjes nuk ka te ngopur dhe po grabit tokat e malesoreve te Kelmendit.

“Qeverisja e Rilindjes nuk ka të ngopur! Kush i jep vetes të drejten të grabisë tokat e malsoreve të Kelmendit?
Këtë gjë mund ta bëjnë vetëm deputeti i zonës dhe kryetari i bashkisë, të cilët e ndoqën me shumë përkushtim marrjen e lejës së shfrytëzimit të Hec-it, Selce – Tamare, njësia administrative Kelmend.
Si është e mundur që lumi Cem të devijohet rreth 2km me tuba metalik???” – shkruan Kokaj ne “facebook”.

Lexoni dhe kete

NXENESIT E SHKOLLES PROFESIONALE “NDRE MJEDA” BOJKOTOJNE MESIMIN

Nxënësit e shkollës së mesme profesionale “Ndre Mjeda” në Bushat kanë organizuar këtë të enjte …