Tuesday , 16 January 2018

PODJA: ASNJE BASHKEPUNIM ME DREJTORINE E SHERBIMEVE SOCIALE

Nje jave pas shperndarjes se karrocave te invalideve nga drejtoria e sherbimeve sociale, ka reaguar shoqata e invalideve te pune. Ruzhdi Podja thote se kjo drejtori nuk merr parasysh kerkesat e invalideve te punes, pasi keta te fundit e njohin me mire situaten dhe nevojat e invalideve.

Podja shkon edhe me tej teksas hedh dyshime nese karrocat jane shperndare per ata qe e meritojne vertet apo jo. Per kete Podja kerkon bashkepunim me drejtorine e sherbimeve sociale, te njejten kerkese ka parashtruar edhe shoqata e paraplegjikeve.

Lexoni dhe kete

RRUGA E TOROVICES, FRROKAJ BIND RAMEN

Darka e së premtes e Kryebashkiakut të Lezhës Fran Frrokaj me Kryeministrin Edi Rama, i …