Wednesday , 26 February 2020
Breaking News

POLICIA RRUGORE, MASA PER DREJTUESIT E AUTOMJETEVE

Policia Rrugore ka zhvilluar një analizë paraprake dhe ka dhënë këshilla për drejtimin e mjeteve në sezonin e verës dhe parandalimin e aksidenteve. Drejtoria e Policisë Rrugore kërkon së pari të falënderojë të gjithë drejtuesit e mjeteve, për sjelljen në trafik dhe respektimin e “normave të sjelljes”, duke e bërë punën e Policisë Rrugore më të lehtë edhe këtë javë. Në një konferencë për mediat, drejtori i policisë rrugore, Mithat Tola, vë theksin te përdorimin i aparateve celularë gjatë drejtimit të mjeteve, që është një nga shkaqet kryesore të tërheqjes së vëmendjes nga drejtimi i mjetit, që shpie pastaj humbjen e kontrollit të tij.

Policia Rrugore po vazhdon me gatishmëri maksimale monitorimin e trafikut. Aksioni i saj këtë javë ka qenë kontrolli ndaj drejtuesve të mjeteve me dy rrota për mospërdorim të kaskove mbrojtëse. Kontrollet e Policisë Rrugore gjithashtu kanë vazhduar për drejtuesit e mjeteve që përdorim celularët gjatë drejtimit të mjeteve.

Lexoni dhe kete

DHUNUAN POLICET E BASHKISE, GJYKATA LE NE BURG VELLEZERIT

Gjykata e Lezhës ka lënë në burg dy vëllezërit nga Shengjini, të cilet tre ditë …