“POLITIKA E MIRE ESHTE NE SHERBIM TE PAQES”

Nen moton e mesazhit te shenjterise se tij, Papa Francesku, “Politika e mire eshte ne sherbim te paqes”, pasditen e se martes u organizua koncerti festiv me titull “Vit te mbare o Shkoder”. Nje koncert qe u organizua ne ambjentet e teatrit “Migjeni” me rastin e Dites Boterore te Paqes. Te pranishem ne kete koncert ishin edhe arqipeshkvi i dioqezes Shkoder – Pult, Imzot Angelo Massafra, famullitari i kishes ortodokse Shkoder, At Nikolla Petani dhe drejtues te pushteti lokal.

Ky koncert festiv, i kthyer ne tradite, u organizua nga arqipeshkvia Shkoder-Pult.

Lexoni dhe kete

LOJERAT VERORE 2019

Ashtu si vitet e fundit, edhe këtë vit, oratori Don Bosko në Shkodër ka nisur …