POLITIKA URON KURBAN-BAJRAMIN

Edhe perfaqesuesit e politikes ne nivele lokale dhe qeveritare kane uruar festen e kurban bajramit per te gjithe besimtaret myslimane

 

Urimet e perfaqesuesve te politikes kane qene per me shume mbaresi dhe mirqenje, ku kete te fundit ne fakt e kane pikerisht ato ne dore nepermjet qeverisjes se tyre.

 

Lexoni dhe kete

QE NGA VITI 2009 PERMBYTJET KANE SHKAKTUAR 200 MLN EURO DEME

Ndër fatkeqësitë natyrore, përmbytjet dhe rrëshqitja e tokës kanë qenë ato që i krijuan dëmet …