Breaking News

“PRANDVERE ME KANGE 2019”

Pranvera vjen me këngë në teatrin ” Migjeni” të qytetit të Shkodrës. Edhe këtë edicion do të organizohet koncerti “Prandverë me kangë 2019”. Udhëheqësi artistic i këtij koncerti, Ilir Zoga thotë se ideja është që të marrin pjeëë këngëtarë dhe instrumentistët më të mirë të Shkodrës dhe se po punohet për një repertor ndryshe.

“Prandverë me kangë 2019” do të vijë në teatrin “Migjeni” të Shkodrës në datat 15 dhe 16 mars në ora 19:00.

Lexoni dhe kete

AKTIVITETE NE 70-VJETORIN E LINDJES SE IMZOT ANGELO MASSAFRA

Në kuadër të 70-vjetorit të lindjes së arqipeshkvit të dioqezës Shkodër – Pult, Imzot Angelo …