Breaking News

“PRANDVERE ME KANGE” NE TEATRIN “MIGJENI”

Me këngë të njohura shkodrane. Kështu vjen pranvera në qytetin e Shkodrës.

“Prandverë me kângë“ është koncerti që organizohet për të tretin vit në qytetin e Shkodrës. Koncert që do të organizohet për dy netë më rradhë, në datat 4 dhe 5 Maj, në orën 19.00 në teatrin “Migjeni”. Një koncert me këngë të njohura nga kompozitorë shkodranë, e jo vetëm.

Ndërsa, udhëheqësi artistic, Ilir Zoga, thotë se këngët janë me tematike që i këndohen jo vetëm Shkodrës, por edhe pranverës.

22 këngë të kompozitorëve më në zë të Shkodrës do të vijnë të përformuara nga zërat e rinj dhe ato të afirmuar të qytetit.

 

Lexoni dhe kete

“JUGORI” I FASBINDER, PREMIERE ME 21 DHJETOR NE TEATRIN “MIGJENI”

“Jugori” i shkruar nga Rainer Werner Fassbinder do vij si premire ne Teatrin “Migjeni” ne …