“PRANVERA FEST” KONCERTI I RI MUZIKOR NE QYTETIN E SHKODRES

Mes kengeve te te rinjve, shkolla e mesme artistike “Prenke Jakova” ne qytetin e Shkodres mirepriti koncertin e ri muzikor “Pranvera Fest”. 16 te rinj te qytetit te Shkodres performuan kenge te ndryshme para te pranishemve.

Drejtori i shkolles artistike “Prenke Jakova”, Anton Kaftalli, u shpreh se Shkodra eshte me fat qe ka keto talente ne perberje te saj dhe foli edhe per menyren e organizimit te ketij koncerti.

Koncerti muzikor “Pranvera Fest” do te jepet i plote ne ditet e ardhshme ne Tv Rozafa.

Lexoni dhe kete

EKSPOZITA “4 N 1” NE GALERINE E ARTEVE SHKODER

2 fotografĂ« dhe 2 piktorĂ« organizuan pasditĂ«n e sĂ« premtes njĂ« ekspozitĂ« nĂ« ambjentet e …