Wednesday , 25 April 2018

“ PRANVERË ME KANGË“ NE DATAT 24, 25 MARS

“Pranverë me Kangë“ vijon udhetimin e saj per te dytin vit radhazi ne Tetrin “Migjeni”. Drejtoria e teatrit Rita Gjeka, thote se perzgjedhja e 25 artisteve ka qene e veshtire, gje qe tregon talentet e padiskutueshme qe ka Shkodra.

Ne te njejten linje eshte edhe aktoria Merita Smaja e cila thote se ruajtja e vlerave qytetare Shkodrane do te jete pjese e koncertit.

Per te dytin vit radhazi udheheqja artistike vjen nga Ilir Zogaj i cili tregon punen voluminoze qe ka patur ne ruajtjen e vlerave e po ashtu perzgjedhjen e artisteve.

Ne datat  24 dhe 25 mars ne teatrin “Migjeni”  do te paraqiten 25 kenge nga artistet dhe instirumentistet me te njohur Shkodran. Duke sjelle vecanarisht  per brezin e ri traditen e bukur te kenges qytetare Shkodrane.

Lexoni dhe kete

BIBLIOTEKA E LEZHES PASUROHET ME LIBRA TE RINJ

Botimet mĂ« tĂ« fundit tĂ« autoreve tĂ« njohur Europian tĂ« pĂ«rkthyera nĂ« shqip, tashmĂ« do …