“PRANVERË ME KËNGË, KËTË VIT NË VERË” NË SHIROKË

Zona turistike e Shirokës mirëpriti koncertin “Pranverë me këngë, këtë vit në verë”. Teatri “Migjeni” i Shkodrës erdhi para publikut me koncertin e parë artistik në kohë pandemie dhe përcolli disa këngë për qytetarët shkodranë.

Edhe vetë këngëtarët u shprehën se kjo atmosferë u kishte munguar…

Koncerti “Pranverë me këngë, këtë vit në verë” është filmuar i plotë nga TV Rozafa dhe do të transmetohet në ditët në vijim.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJE FAMILJEVE NE NEVOJE NE KURBIN

Në kuadër të aktiviteteve humanitare, Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë ju është gjendur pranë familjeve në …