Monday , 20 September 2021

PREFEKTURA E QARKUT SHKODER NE DISPOZICION TE KESH-it

Çeshtja e demshperblimeve per zonat e permbytura te NenShkoder vijon te jete nje teme e diskutuar. Por, ne nje dalje per mediat, prefekti i Qarkut Shkoder, Paulin Radovani u mundua ti jepte nje zgjidhje kesaj ceshtje. Radovani theksoi se duke filluar qe te Henen, prefektura e Qarkut Shkoder vihet ne dispozicion te KESH-it dhe 333 mln qe jane borxh nga vendimi i qeverise do te jepen te gjitha.

Radovani shtoi se per zonat e permbytura jane bere dy vleresime, nje e bimeve dekorative bashke me bizneset.

Radovani kerkoi nga drejtuesit e pushteti lokal qe te mos abuzohet me ceshtjen e demshperblimeve te zonave te permbytura dhe banoret te mos perdoren per interesa te ndryshem.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NE RADHE PER TE PAGUAR ENERGJINE ELEKTRIKE

Pagesa e faturavĂ« tĂ« energjisĂ« elektrike Ă«shtĂ« kthyer nĂ« sfidĂ« pĂ«r qytetaret nĂ« LezhĂ«. Prej …