Friday , 30 October 2020

“PREJ 4 VITESH ASNJË VRASJE PËR GJAKMARRJE NË QARKUN SHKODËR”

Fenomeni i gjakmarrjes vijon të jetë prezent në vendin tonë, e kryesisht në veri.

Por, Nikollë Shullani, kryetar i shoqatës “Misionarët e Paqes dhe Pajtimit” në Shkodër thotë se ka zbutje të fenomenit të gjakmarrjes në vendin tonë. Ai bën me dije se prej 4 vitesh që nuk ka vrasje për gjakmarrje në Qarkun e Shkodrës.

Gjithsesi një apel nuk mungon nga Shullani për të mos pasur vrasje për gjakmarrje.

Lexoni dhe kete

MUAJI I NDËRGJEGJËSIMIT PËR KANCERIN E GJIRIT

Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor Shkodër, në kuadër të mbylljes së muajit të ndërgjegjësimit …