Sunday , 19 September 2021

PREJ DISA JAVESH SHT PRISHUR APARATURA E MAMOGRAFISE

Ekzaminimet per kancerin e gjirit ne polikliniken e qytetit nuk po vijojne normalisht pasi eshte prishura aparatura e ekzaminimit. Aparatura sht prishur prej disa javesh dhe nuk ka nj afat se kur do t rinisin ekzaminimet pasi defekti I aparaturs duket se nuk sht nje defekt I vogl.

NGrate te cilat ishin prezente ne ambjentet e poliklinikes kerkojne qe te zgjidhet sa me shpejt problemi me aparaturen e ekzaminimit. Nga ana tjeter nuk ka asnje reagim nga ana e drejtuesve te poliklinikes se kur do te rifillojne ekzaminimet pr t gjitha femrat e interesuara.

Aparatura nuk funksionon prej javesh e si pasoj t gjitha femra kthehen mbrapsht dhe nuk kryejn kontrollet pr kancerin e gjirit ndonse vet institucionet shndetsore I bjn thirrje t kryejn analizat, ato nuk e ofrojn nj shrbim t till. Nuk dihet se kur do t rinisin kontrollet sepse nga burime jo zyrtare msohet se askush nuk po punon pr t rregulluar difektin n aparatur. Ndonse sht br pjes e kronikave televizive ky problem nuk po gjen zgjidhje.

Lexoni dhe kete

PUNIME ARTIZANALE ME MBETJE

Nga dëshira për të mbrojtur mjedisin si ekspert turizmi mësoi dhe një zanat. Erjon Elmazi …