PRENÇI: SE SHPEJTI AKSI BOGE-THETH DO TE ZHBLLOKOHET

Se shpejti aksi Boge-Theth do te jete i zhbllokuar. Kjo u be e ditur nga shefi i emergjencave civile Shemsi Prençi i cili pranoi se pushteti vendor nuk i ka kapacitetet e duhura per mirembajtjen e tyre.

Ndonese ka rreth 2 jave qe nuk ka patur reshje debore, aksi Boge-Theth mbetet akoma i bllokuar. Ndersa nje nate me pare reshjet e debores jane rikthyer serish.

Lexoni dhe kete

RRUGA E THETHIT, SHUMĂ‹ PREMTIME POR ASNJĂ‹ NDĂ‹RHYRJE

Rruga e Thethit vijon tĂ« jetĂ« problem pĂ«r banorĂ«t e zonĂ«s. NjĂ« problem me tĂ« …