Monday , 26 February 2018

PRENDI: DREJTORET TE DEMOSTROJNE KORREKTESI NE PUNE

Prefekti i Lezhës Gjergj Prendi ka shfrytëzuar takimin e një ditë më përë që kishte në fokus aksionin për ujin dhe pastrimin e territorit, për të përcjellë disa mesazhe për drejtoret rajonal në qarkun Lezhë.Ndërsa ka kërkuar angazhim maksimal për të përmbushur prioritetet e qeverisë, Prefekti Gjergj Prendi, tha drejtuesit e insitucioneve duhet të demostrojnë korrektësi në punë për të qenë në shërbim të qytetareve.

Në shumicen e drejtorive në qarkun e Lezhës janë emeruar drejtuesit e rinj, ndaj ju është kërkuar këtyre të fundit që të përmbushin me korrektes detyren që ju është ngarkuar.

 

Lexoni dhe kete

FLUKS PACIENTESH NE URGJENCE GJATE MUAJIT SHKURT

Muaj shkurt ka sjellë fluks pacientesh në urgjencen e Spitalit rajonal të Lezhës.Mbi 80 përsona …