Saturday , 16 November 2019

“PRESIDENTI DUHET TË CAKTOJË NJË DATË PËR ZGJEDHJE TË PJESSHME NË SHKODËR”

Situata në Bashkinë e Shkodrës duhet të marrë një zgjidhje nga presidenti i Republikës, i cili duhet të caktojë tashmë një datë për zgjedhje të pjesshme në këtë bashki. Mundësi tjetër nuk ka. Kështu u shpreh i deleguari i PS për Shkodrën Arben Pëllumbi.

Ai bëri me dije se me vendim të kryesisë së PS është shkrirë struktura drejtuese e kësaj force politike në Shkodër.

Në mbledhjen e Partisë Socialiste Shkodër nuk munguan as debatet mes anëtarëve.

Lexoni dhe kete

EMËRIMET E DREJTORËVE NË DREJTORITË RAJONALE TË SHKODRËS, REAGIMI I ULQINAKUT

Çështja e emërimeve të drejtorëve të rinj në drejtoritë rajonale të Shkodrës vijon të prodhojë …