Wednesday , 27 January 2021

PRESIDENTI META SËRISH AKUZA NDAJ QEVERISË

Presidenti i vendit Ilir Meta i kërkon kryeministrit Rama shfuqizimin e Aktit Normativ të masave të reja anti-covid, nga i cili rrjedh edhe detyrimin për të gjobitur çdo qytetar që nuk mban maskë në publik.

Meta tha se ishte i shqetësuar për atë që po ndodh me shqiptarët sipas tij është e papranueshme që OSHEE-ja të kthehet në një instrument që vjel gjoba.

Meta i kërkoi qeverisë që të reflektojë dhe Kuvendi po ashtu ta ndryshojë atë vendim.

Lexoni dhe kete

META: KOHA PËR TË MENDUAR DHE VEPRUAR PËR SHQIPTARËT

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ka publikuar të dhënat e Eurostat për numrin e azilantëve …