PREZANTOHET NE LEZHE LIBRI “EXTRA TIME”

Shkrimtari Durim Taçi ka prezantuar në Lezhë librin e tij më të fundit të titulluar “Extra Time”. Prezantimi i këtij botimi bëri bashkë miq e dashamires të prozës, të cilët gjatë bashkëbisedimit me autorin, evidentuan stilin narrativ që karakterizon këtë botim mjaft të pëlqyer nga lexuesit.

Autori i këtij libri Durim Taçi u shpreh para se të niste të shkruante këtë botim, e ka menduar shumë lexuesin.

Libri “Extra Time” është autobiografi e shkruar në formën letraro-filozofike, duke u ndalur te peripecitë e jetës dhe situatat që të gjithë duhet të kalojmë në përditshmëri.

Lexoni dhe kete

PUNIMET NË RRUGËN “POGEJ” NË LAGJEN NR.3 TË SHKODRËS

Punimet për rikonstruksionin e rrugës “Pogej” në lagjen nr. 3 të qytetit të Shkodrës po …