Wednesday , 21 February 2018

PRIORITETET E BASHKISE SHKODER NE 2018 PER TURIZMIN

Prioritet per vitin 2018 ne Drejtorine e Turizmit ne Bashkine Shkoder mbetet promocioni. Keshtu shprehet drejtori i kesaj drejtorie, Gentian Mema. Ai thote se eshte duke u punuar me website-n e turizmit te Shkodres. Sipas Memes, ky website do te jete ne forme portali qe do te ofroje informacion per turistet.

Fluksi i vizitoreve krijon edhe te ardhura me te shumta, ku ka ndikuar edhe taksa e fjetjes ne hotel shton Mema.

Sipas drejtorit te Turizmit ne Bashkine Shkoder, kete vit parashikohet numer me i larte turistesh ne territorin e kesaj bashkie.

Lexoni dhe kete

7 RASTE ME SEMUNDJEN E FRUTHIT NE LEZHE

Edhe Lezha është prekur nga sëmundja e “Fruthit”.7 raste janë Diagnostifikuar me këtë sëmundje nga …