Saturday , 20 January 2018
Breaking News

PRISHJA E NDERTIMEVE TEK ISH KONVIKTI I SHKOLLES SE NDERTIMIT

IKMT dhe Policia Bashkiake e Shkodrës kanë prishur ndërtimet pa leje në afërsi t ëish konviktit të shkollës së ndërtimit në Shkodër.

Banorët shprehen se kanë gjetur mirëkuptimin e bashkisë Shkodër për problemin e strehimit pasi ata jetojnë që 25 vite në këtë objekt.

Ne oborrin e ish – konviktit te shkollës se ndërtimit, Bashkia Shkodër ka planifikuar ndërtimin e një qendre multifunksionale, ne te cilën besohet se do te kryhen disa shërbime për komunitetin, përfshi edhe atë rom. Në këtë konvikt jetojnë 45 familje prej 20 vitesh dhe prishja e hyrjes do I hap rrugë ndërtimit të një qëndre multifunksionale për personat në nevojë.

Lexoni dhe kete

BASHKIA SHKODËR DHE BANKA BOTËRORE, BASHKËPUNIM PËR RRUGEN E THETHIT

Më në fund, zona turistike e Thethit do të njohë ndërhyrje nga Bashkia Shkodër. Kjo …