Tuesday , 22 October 2019

PROBLEMATIKAT E INVALIDEVE NE MALESI TE MADHE

Mungesa e një zyre dhe zënia e hapësirave vijojnë te jenë një problem për invalidët në Bashkinë Malësi e Madhe. Një gjë e tillë pranohet edhe nga kryetari i shoqatës së invalidëve në Malësi të Madhe, Shpëtim Rrihnaj. Ai foli për mungesën e ndërhyrjes së policisë bashkiake për zaptimin e hapësirave të indalidëve gjatë pedonales së Koplikut.

Ndër të tjera, Rrihnaj bëri me dije se të gjitha kërkesat e indalidëve që adresohen tek shoqata i përcillen Bashkisë Malësi e Madhe, duke pritur edhe një ndërhyrje.

Lexoni dhe kete

NDOTJA E LUMIT BUNA NGA UJERAT E ZEZA

Lumi Buna si një lum i përbashkët me Malin e Zi shpesh kthehet në pikë …