Breaking News

PROBLEMATIKAT E KOMUNITETIT ROM

Problematikat e komunitetit rom në qytetin e Shkodrës janë në fokus të një projekti të organizatës “Intelektualët e Rinj Shpresë.” Projekti titullohet “Dëgjoje Zërin Tim” dhe mbështetet nga programi i financuar nga Bashkimi Europian “Ndahu nga e Kaluara, Bashkohu me të Ardhmen”. Ky projekt synon të bashkojë komunitetin rom dhe të thyejë disa barriera. Përfshin rrethin e Shkodrës dhe kërkon ngritjen e problematikave të këtij komuniteti.

Ndërkohë, në përfundim të projektit do ketë një dokumentar në lidhje me këto problematika të romëve.

Lexoni dhe kete

AKTIVITETE NE 70-VJETORIN E LINDJES SE IMZOT ANGELO MASSAFRA

Në kuadër të 70-vjetorit të lindjes së arqipeshkvit të dioqezës Shkodër – Pult, Imzot Angelo …