Tuesday , 21 August 2018
Breaking News

PROBLEMATIKAT E RRUGEVE NE SHKODER

Mos-ndërhyrja në disa rrugë të Bashkisë Shkodër, problematikat e ujërave të zeza dhe pastrimi në rrugët e qytetit të Shkodrës ishin pjesë e diskutimeve në mbledhjen e kësaj të hënë në Këshillin Bashkiak Shkodër. Në lidhje me këto problematika, këshilltarët e PD dhe LSI kërkuan më shumë vëmendje nga institucioni i Bashkisë Shkodër.

Në mungesë të kryebashkiakes së Shkodrës, Voltana Ademi, n/kryetarja Emilia Koliqi theksoi se këto ankesa do të marrin një përgjigje në mbledhjen e rradhës të Këshillit Bashkiak Shkodër.

Lexoni dhe kete

SHPERTHIMET E BOMBOLAVE

Në 6-mujorin e parë të këtij viti, Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial ka vendosur 52 …