Wednesday , 21 February 2018

PROBLEMATIKAT E SHKOLLAVE NE MALESI TE MADHE

Shkollat Vukpalaj dhe ne Bratosh te Njesise Administrative Kastrat ne Bashkine Malesi e Madhe vijojne te vuajne amortizimin. Problematika eshte ngritur gjate mbledhjes se Keshillit Bashkiak Malesi e Madhe nga keshilltari i djathte, Gjovalin Veshtaj. Ai kerkoi qe te investohet nga fondi rezerve i arsimit per vitin 2018 per arsimin ne Malesine e Madhe.

Gjithashtu, Veshtaj shtoi se rruga ne Vukpalaj te Siperm eshte ne gjendje skandaloze.

Veshtaj kerkoi me shume vemendje nga Bashkia Malesi e Madhe dhe te kete investime te njejta ne te gjithe zonat e Malesise se Madhe.

Lexoni dhe kete

7 RASTE ME SEMUNDJEN E FRUTHIT NE LEZHE

Edhe Lezha është prekur nga sëmundja e “Fruthit”.7 raste janë Diagnostifikuar me këtë sëmundje nga …