PROBLEMATIKAT E STUDENTEVE DHE PREMTIMET E PA REALIZUAR TE QEVERISE

Problematikat e studentëve të Universitetit të Shkodrës dhe premtimet e pambajtura nga qeveria kanë qenë në fokus të një takimi të zhvilluar këtë të premte nga Qëndresa Qytetare. Drejtuesi i kësaj qëndre, Migen Qiraxhi, thotë se jemi duke monitoruar paktin për universitetin dhe ka problematika. Ai thotë se jemi mbrapa për cilësinë e arsimit dhe paratë për universitetin shpenzohen për drejtuesit dhe jo për libra apo nevoja të studentëve.

Shqetësuese mbetet edhe karta e studentit.

Sipas Qiraxhit, të gjitha premtimet e mbajtura janë pjesore.

Takimi me studentët e Universitetit të Shkodrës u zhvillua në Qendren Rinore Atelie në Shkodër.

Lexoni dhe kete

“NUK ME TREMB KJO KLASE POLITIKE, IKJA E RINISE ME TMERRON”

Ikja e të rinjëve më frikëson, ndërsa kjo klasë politike aspak. E frikshme është ikja …