Wednesday , 18 September 2019

PROBLEMATIKAT E STUDENTËVE TË SHKODRËS

Problematikat e studentëve të Universitetit të Shkodrës vijojnë të jenë të pranishme. Kështu së fundmi, anëtari i bordit të administrimit në Universitetin e Shkodrës, Ted Paço, ka bërë publike një ankesë të studentëve përsa i përket tarifave të larta në nivelin master në Universitet.

Një problematikë tjetër në lidhje me tarifat është edhe për fakultetet e shkencave shoqërore dhe të drejtësisë.

Paço tregon një premtim që për çdo shqetësim të studentëve do prononcohet për mediat.

Sipas tij, në Universitetin e Shkodrës mungon transparenca në vendimarrjen e bordit.

Lexoni dhe kete

DITA BOTËRORE E NDËRGJEGJËSIMIT PËR LIMFOMAT

15 shtatori ka shënuar ditën botërore të ndërgjegjësimit për limfomat. Limfoma është kanceri që prek …