Sunday , 23 February 2020
Breaking News

PROBLEMATIKAT E TE RINJVE NE QYTETIN E SHKODRES

Këtë të enjte në qytetin e Shkodrës u zhvillua një demonstrim nga të rinjtë e Parlamentit Rinor Shkodër. Në fokus ishin problematikat me të cilat ato janë përballur në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara për Hartimin e Planit Lokal të Veprimit. Të rinjtë kërkojnë miratimin e këtij plani, ku problematikat më kryesore kanë lidhje me mjedisin, edukimin, papunësinë dhe shërbimet sociale për të rinjtë.

Prandaj, kërkesa kryesore e të rinjve është që të ketë më shumë vëmendje ndaj tyre nga pushteti lokal dhe ai qendror, pasi të rinjtë janë e ardhmja e një vendi.

Lexoni dhe kete

RIKONSTRUKSIONI I XHAMISË SË FSHATIT GANJOLLË

Myftinia Shkodër ka përuruar rikonstruksionin e xhamisë së fshatit Ganjollë. Një projekt që u mundësua …