Wednesday , 1 April 2020

PROBLEMATIKAT E TË VERBËRVE NË SHKODËR

Të verbërit në Shkodër vijojnë të përballen me disa problematika. Kjo shtresë nuk ka mbështetje as nga qeveria dhe as nga pushteti lokal. Një gjë e tillë bëhet e ditur nga presidenti i shoqatës kombëtare të vërbërve “Shpresa Katolike”, Ndoc Bjeshka. Ai thekson se lëvizja në qytet është shumë e vështirë.

Bjeshka kërkon më shumë përkujdesje dhe vëmendje ndaj kësaj shtrese.

Lexoni dhe kete

SITUATA NË BASHKINË SHKODËR, REAGON PËRSËRI ADEMI

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi ka reaguar sërish për situatën në Bashkinë Shkodër nga Koronavirusi. …