Thursday , 27 January 2022

PROBLEMATIKAT E TREGTARËVE NË QARKUN SHKODËR

Mungesa e një tregu vijon të jetë shumë problem për tregtarët e produkteve të ndryshme të Qarkut Shkodër.

Tregtarët shprehen se ka rënë fuqia blerëse. Ndërkohë, një problem është edhe transporti i tyre drejt qytetit për të shitur produktet e zonës.

Ankesat e tregtarëve erdhën gjatë një panairi të zhvilluar nga Bashkia Shkodër në sheshin kryesor para këtij institucioni.

Lexoni dhe kete

PROTESTA E BANORËVE, REAGON OSHEE SHKODËR

Pas protestës së banorëve të Hotit të Ri ka reaguar edhe OSHEE rajoni Shkodër. Kryeinxhineria …