Monday , 17 January 2022

PROBLEMATIKAT ME BOMBULAT E GAZIT

Bombulat e gazit vijojnë të jenë një rrezik serioz për qytetarët në banesat dhe bizneset e tyre.

Diçka e tillë është konstatuar në ngjarjet e fundit të regjistruara në Velipojë dhe Koplik. Përdorimi i bombulave të gazit në stinën e verës rrit edhe rrezikun për problematika të ndryshme.

Për këtë, qytetarët shkodranë bëjnë apel për sa më shumë kujdes dhe kontrolle në përdorimin e tyre.

Si shkak i problemeve me bombulat e gazit, 4 anëtarë të një familje u plagosën në plazhin e Velipojë, ndërkohë një tjetër përson u dëmtua këtë të mërkurë në Koplik të Malësisë së Madhe.

Lexoni dhe kete

AVOKATET E LEZHES KUNDER HARTES SE RE GJYQESORE

Avokatet e Lezhës paralajmërojnë bojkot të punës nëse nuk do merren në konsideratë propozimet e …