Monday , 16 September 2019

PROBLEMATIKAT ME TE CILAT PERBALLEN GAZETARET NE SHKODER

Unioni i gazetarëve shqiptarë për qarkun Shkodër në bashkëpunim me unionin në Tiranë organizuan një takim këtë të enjte në ambjentet e bibliotekës “Marin Barleti” të qytetit të Shkodrës. Tema e këtij takimi ishte “Projekti ristrukturues dhe përcaktimi i strategjise për reagim ndaj situatës sociale të gazetarëve”. Gaspër Marku, kryetar i unionit të gazetarëve Shkodër, thotë se ky union ka pasur një funksionim normal.

Ndërsa, kryetari i unionit të gazetarëve në Tiranë, Aleksandër Çipa, kërkoi që shteti të veprojë në problematikat e gazetarëve.

Pjesë e takimitë ishte edhe zgjedhja e një kordinatori për partneritet me organizatat e gazetarëve të rajonit për degën e Shkodrës, ku u zgjodh gazetari i Tv Rozafa, Simon Shkreli.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …