Sunday , 8 December 2019

PROBLEMATIKAT NË BASHKINË SHKODËR

Në mbledhjen e radhës të Këshillit Bashkiak Shkodër, përsëri këshilltarët e majtë nxorrën në pah disa problematika, sipas tyre, në Bashkinë Shkodër. Problematikat morën një përgjigje edhe nga vetë kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi.

Mbledhja e këshillit bashkiak Shkodër zgjati rreth 1 orë dhe nuk kishte të tjera diskutime nga këshilltarët e pranishëm.

Lexoni dhe kete

NXENESIT E AKOMODUAR NE SHENGJIN NISIN SHKOLLEN

Në shkollën 9-vjeçare “At Zef Pllumi” në Shëngjin numri i nxënësve është dyfishuar. Fëmijet e …