Friday , 13 December 2019

PROBLEMATIKAT NË QARKUN SHKODËR

Data 20 nëntor është vonë për të grumbulluar kripën në zonat me risk për problematika gjatë dimrit. Kështu u shpreh Pëllumb Dani, shef i emergjencave civile në prefekturën e Qarkut Shkodër. Sipas tij është konstatuar mungesë bashkëpunimi mes strukturave të kompanive dhe strukturat e qarkullimit rrugor.

Problem është edhe mungesa e informacionit në zonat e thella malore të Qarkut Shkodër.

Dani kërkoi më shumë vëmendje ndaj rrugës së Qafë-Thores pasi është problematike gjatë sezonit dimëror dhe bllokon sezonin turistik.

Lexoni dhe kete

PENSIONISTËT SENSIBILIZOHEN ME TË PREKURIT NGA TËRMETI

Edhe pensionistët sensibilizohen me familjet e prekura nga tërmeti. Të pyetur nga Tv Rozafa, ato …