Saturday , 18 January 2020
Breaking News

PROBLEMATIKAT NË REPARTIN E ZJARRËFIKSES SHKODËR

Në bazë të ligjit dhe numrit të popullsisë, Bashkia Shkodër duhet të ketë 100 zjarrëfikës, por ka vetëm 35 punonjës, pra 1/3 e personelit. Një shqetësim i tillë ngrihet nga shefi i sektorit operacional i zjarrëfikses Shkodër, Ridvan Bushati. Ai thotë se prania e më shumë zjarrëfikësve do krijonte edhe mundësinë e vendosjes së disa stacioneve në zona të ndryshme të Bashkisë Shkodër, ndërkohë një problem është edhe me mjetet e këtij reparti.
Gjithsesi problemi mbetet tek automjete, ku sipas Bushatit, një vend siç është Ulqini ka 14 automjete, që ka shumë më pak banorë se Shkodra.

Lexoni dhe kete

STERILIZIMI I KAFSHËVE NË SHKODËR

Prej disa ditësh në Shkodër është kryer procesi i sterilizimit të disa kafshëve në Shkodër …