Thursday , 21 February 2019

PROBLEMATIKAT NE RRUGEN E PREKALIT!

Rruga e Prekalit qe lidh edhe qytetin e Shkodres me zonen e Dukagjinit vijon te jete e rrezikuar persa i perket shembjes se dherave dhe rreshqitjes se gureve. Kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi, ben me dije se institucioni qe ajo drejton ka derguar mjetet e nevojshme ne ate rruge. Por, nga ana tjeter, theksoi se fondet per nderhyrje jane te kufizuara nga ana e Bashkise Shkoder.

Gjithashtu, Ademi thekson se pavaresisht veshtiresive ka pasur nderhyrje ne rrugen e kesaj zone dhe pranon se duhen investime.

Ademi kerkon edhe bashkepunimin e institucioneve te tjera per eleminimin e problemeve jo vetem ne kete rruge, por edhe rruge te tjera problematike.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …