PROBLEMATIKAT TE SIGURIMET SHOQERORE NE KOPLIK

Problematikat ne agjensine e sigurime shoqerore ne Malesi te Madhe ende vijojne te jene prezente ku kryesorja vijon te mbetet humbja e viteve te punes e individeve qe kane plotesuar moshen per te dal ne pension. Problematika pranohet dhe nga vete pergjegjesi i sigurimeve shoqerore ne Malesi te Madhe, Arjet Neziraj i cili thote qe ne kete bashki problemi ekziston, pasi humbja e dokumentacioneve te vjetra ka bere te mundur humbjen dhe te viteve te punes.

Kjo ka detyruar qytetaret qe ti blejne vitet e punes me qellim perfitimin e pensionit te pleqerise, pervec kesaj disa prej tyre kane ndjekur dhe anen gjyqesore per ti nxjerr keto vite gje e cila perkthehet ne kosto dhe sorollatje per qytetaret.

Lexoni dhe kete

LOJERAT VERORE 2019

Ashtu si vitet e fundit, edhe këtë vit, oratori Don Bosko në Shkodër ka nisur …