Friday , 19 January 2018

PROBLEMET ME ÇATITE E DISA SHKOLLAVE NE BASHKINE SHKODER

Këtë të premte të gjitha shkollat dhe kopshtet në vendin tonë kanë qënë të mbyllura si shkak i situatës së përkeqësuar nga përmbytjet që kanë përfshirë disa zona. Reshjet e shiut të rëna një natë më parë kanë krijuar probleme me çatitë e disa shkollave në Bashkinë Shkodër, ndërkohë reshjet kanë sjellur edhe shtim të lagëshirës në shkolla. Një gjë e tillë pranohet edhe nga Morena Tirana, përgjegjëse e sektorit të programeve të zhvillimit pranë Drejtorisë Arsimore Rajonale Shkodër.

Situata është problematike edhe në njësinë administrative Shalë, ku janë dëmtuar 6 ura që lidhin shtëpitë e banorëve me shkollat.

Përgjegjësja e sektorit të programeve të zhvillimit në DAR Shkodër shtoi se është raportuar në bashki dhe prefekturë për gjendjen e shkollave nga DAR Shkodër.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …