Sunday , 20 January 2019

PROBLEMET ME ÇERTIFIKATAT E PRONAVE

Çeshtja e çertifikatave te pronave vijon te mbetet nje problem ne vendin tone. Per kete, kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi, thote se institucioni qe ajo drejton ka ne inventarin e saj listen e pronave te transferuara me vendime te keshillit te ministrave. Por keto prona nuk jane transferuar me hartat e tyre dhe nuk jane te rregjistruara.

Por, bashkia nuk as te dhena te sakta nga zyra e rregjistrimit te pasurive te paluajtshme dhe ALUIZNI.

Sa me shume te rregullohet çeshtja e prones private dhe shteterore ne vendin tone aq me shpejt do te ecim drejt nje rruge zhvillimi thekson nder te tjera Ademi.

Lexoni dhe kete

MOTI I KEQ, DEME TE SHUMTA NE FSHATIN KOSMAÇ

Moti i keq me erëra të forta dhe reshje dëbore ka shkaktuar dëme të mëdha …