Wednesday , 19 December 2018

PROBLEMET E MJEDISIT, FRROKAJ PERBALLE TE RINJEVE

Kryetari i Bashkisë Lezhë, Fran Frrokaj, është vënë përballë një grupi të rinjsh për problemet e mjedisit në territorin e njesisë vendore që ai drejton.Duke ju përgjigjur pyetjeve tw ndryshme, Frrokaj deklaroi se pavarësisht disa problemeve të vogla që ka, Lezha është ndër qytetet më të pastra të vendit tonë.Sipas kryebashkiakut heqja e plastikes nga qarkullimi, do të jepte një ndikim mjaft pozitiv në mjedis.

Gjatë takimit u diskutua çfarë është përmiresuar në Lezhë dhe cilat mbeten çështjet më problematike që kërkojnë zgjidhje.Takimi informues me Kryetarin e Bashkisë Lezhë, Fran Frrokaj, u zhvillua në kuader të projektit për politikat mjedisore i financuar nga Qeveria Suedeze.

Lexoni dhe kete

TV ROZAFA, LIVE NGA TIRANA NE PROTESTEN E STUDENTEVE

Ashtu siç ishte parashikuar, këtë të hënë është organizuar protesta kombëtare e studentëve në Tiranë. …